Et brev om mose-fund

Kære alle,

Blot et lille pip for bl.a. at meddele, at der p.t. ikke er mere nyt fra LandbyThy om salget af Peders gård.

Jeg har desværre ikke hørt fra O. siden hans kommentar på min blog, men jeg har haft besøg af C. og J. samt af L., det er jo heller ikke noget som sker hver dag!

Jeg ville egentlig gerne have været i Holland og evt besøge D. her i weekenden. Men når jeg ikke har været i Holland i omved 6-7 år, så skyldes det at jeg i sin tid blev advaret om, at mine “venner” på en vis ambassade i Hellerup måske kunne have planer om at plante “kontrabande” (narkotika?) i min bil mens parkeret i Holland, og så foranledige at jeg blev stoppet undervejs hjem. Så kunne jeg jo sidde og tremme i Holland, eller det der var værre: blive udleveret til nogle tvivlsomme karakterer i PEsT her i Danmark?

Så jeg har holdt mig hjemme. Jeg tror nok jeg evt. havde forventet, at det ville have hjulpet på PEsT’s adfærd, om de fik en ny minister. Men det er vist et stort spørgsmål om det er tilfældet, ial fald har mose-fundene fra Hellerup været i hyperdrive lige siden. (Jeg vil da forresten gætte på, at “selvmordet” på metrostation Kgs.Nytorv d. 31.10 meget vel kan have været et kamoufleret attentatforsøg på min for tiden bedste ven, FH., som var få meter og få sekunder fra at blive ramt af en faldende “hjemløs” – fra 10 meters højde. Men skulde politiet få et tip om, at mose-fundene fra Hellerup står bag, så vil sagen omg. blive overgivet til PEsT, der som bekendt også er danmarks hemmelige kriminalpoliti, og som efter tidligere erfaring vistnok måtte forventes hurtigt at kunne komme for skade at henlægge sagen?

Man må forøvrigt bemærke, at jeg netop AFTENEN FØR i en tilføjelse til mit blogindlæg “Greven af Montenegro” havde demonstreret en relativ tæt forbindelse mellem vores smukke nye statsminister og verdens rigeste familie, de engelske Rothschilds, som igen på en måde ejer den israelske (fascistiske?)  udenrisgsminister (de har bl.a. sammen med andre foræret Israel dets parlamentsbygning og dets højesteretsbygning) som igen på en måde ejer den herværende ambassade/ambassadør og den dertil hørende forsamling af agenter “out of control”.

Det er jo ikke kun i berygtede efterretningstjenester, at man udøver mørkets gerninger, men tildels i alle samfundets organer, og i synderlighed naturligvis i “immunforsvaret og nervesystemet”, d.v.s. i politik, politi og retsvæsen.

Men for at gøre en lang historie kort, så er jeg ikke sikker på at det endnu vil være en god ide at besøge D+D. Det gør mig naturligvis ondt, for de kan nok ikke rigtig forstå hvorfor jeg ikke vil besøge dem, men jeg kan ikke belemre dem med alle disse uhyggelige detaljer, de har sikkert nok at tænke på i dagligdagen i disse tider.

Kærlig hilsen til alle fra
Gert

(Cross-posted on http://imma.smartlog.dk)

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.