Nye smartlog problemer?

Nye smartlog problemer?

(15. Jul 2013) Smartlog’s “support” har for nogle dage siden slettet alle blogindlæg fra april-maj-juni- og juli mdr. Den pågældende support – Søren Riisager – oplyser på nedenstående link, at det har været nødvendigt at slette 40.000 blogindlæg!

Måske må jeg igen vende tilbage til min tidligere gisning, at Fynske Medier har afhændet SMARTLOG.DK til “nedrivning”? Supporten siger godt nok, at de arbejder ihærdigt med problemet, men i.t.v. synes situationen overvejende at blive værre? F.eks. lyder det i mine øren l-i-d-t underligt, at man i løbet af omved et halvt år end ikke har kunnet implementere selv det mest rudimentære spamfilter? Men jeg er ikke it-kyndig, så der er meget jeg ikke ved.

Men der kan måske med en eller anden grad af sandsynlighed være tale om en meget ressourcestærk “terror-hackning” fra f.eks. Mossad’s side? Og i så fald – good luck med at afværge det! (Og forudsat, at den velbemeldte support er en virkelig og bona-fide person).

Jeg vil i de kommende dage arbejde på at retablere min blog. Men lige nu er smartlog’s respons så langsom, at der er store vanskeligheder forbundet med at postere nye bidrag, og rettelse i gamle er praktisk taget umulig.

Her følger et indlæg, som jeg (med velvillig hjælp fra http://kire.smartlog.dk ) har fundet på http://soeren.smartlog.dk , soeren har også tidligere kommunikeret lidt med support’en, men denne tidligere kommunikation er øjensynligt blevet slettet sammen med alt det andet.

12. Jul 2013 22:02, soeren
Hej Riisager Hvad er forklaringen denne gang – er det ikke hacking ? Hvorfor kan der kun kommenteres via Facebook – Yahoo – Aol (hvad det så er) og hotmail, hvad har I dog gjort med den danske sangskat, der virkede udemærket.

Den 12. juli 2013 var alle indlæg forsvundet og erstattet af “noget hackernoget”. Idag den 13. juni 2013 er indlæg fra april 2013 dukket op, mens alle indlæg mellem 12. april og 12. juli 2013 er forsvundet. Det er IKKE godt nok 😦

Ellen, mange tak for din kommentar. De præmisser smartlog pt giver for at kommentere og besvare kommentarer gør, at jeg ikke kan besvare kommentarer i kommentarfeltet, men tak og lad os håbe at it-folkene bag smartlog finder på en løsning, der er brugervenlig. Samtidig kan it-folkene forhåbentlig finde en løsning på, hvorfor nye kommentarer ikke vises til højre under seneste kommentarer. Man skal jo være detektiv for at opdage, at der er et venligt menneske, der har lagt en kommentar. Hos farmer.smartlog.dk kan jeg se, at du heller ikke selv bestemmer dine ord, når kommentarfeltet retter “der” til “there”.

Riisager kom med nogle hensigtserklæringer i et af de forsvundne indlæg. Hvis det ikke skal være tomme ord, håber jeg, at der bliver levet op til dem. Måske først efter weekenden, for it-folk har jo også lov til at holde weekend.
Når jeg ikke kan besvare kommentarer i kommentarfeltet betyder det også, at jeg ikke kan slette eventuelle spamkommentarer – og det var netop dem smartlog undgik ved indførelsen af “den danske sangskat” i kommentarfeltet – nu har it-folkene gjort kommentarfeltet ubrugeligt. Mon ikke de laver det om igen?

Vedrørende kommentarer. Der er tre kommentarer til dette indlæg. Jeg kan ikke besvare dem. Heller ikke ved at prøve med Reply – der kræver kommentarboksen også Facebook – Yahoo – AOL? eller hotmail. Når jeg logger på min blog med password og klikker på kommentarmodulet vises de nævnte tre kommentarer slet ikke.

De it-folk skulle prøve at være i brugernes sted – Det må være en ommer! Her kan du læse, hvad Riisager siger på nettet: https://plus.google.com/communities/100720991822679547071#communities/100720991822679547071

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.