Lidt mere kaos

 

Som tidligere nævnt (https://blocnotesimma.wordpress.com/logistik-med-boger/ ) var jeg så heldig at få mulighed for at leje et egnet lokale til opbevaring af mine bøger m.m. den 10.9.2013, hvorefter jeg så småt begynde at pakke og flytte bøgerne. Omtrent samtidig begyndte jeg at skrive på et nyt afsnit af min lille satiriske eventyrserie, som jeg dog måtte stille i bero omved d. 14.9.

Da vi lejere nu i 12.time (jf. https://blocnotesimma.wordpress.com/2014/02/01/false-flags/ ) netop har fået meddelt endnu en opsættelse af den planlagte genhusning i forb. med byfornyelses-renoveringen af ejendommen, håber jeg til gengæld at kunne få tid til at færdigøre den påbegyndte lille humoreske, som iøvrigt er no.4 i rækken (de 3 foregående kan ses her: https://blocnotesimma.wordpress.com/2012/09/13/satire-1 , https://blocnotesimma.wordpress.com/2013/07/25/kill-the-canary/ samt https://blocnotesimma.wordpress.com/2011/08/07/greven-af-montenegro/ ).

Dog, i mandags (24.2.) blev jeg ved en telefonopringning fra Bispebjerg Hospital underrettet om, at man dersteds hverken kan eller vil operere min nu ganske veludviklede lyskebrok. Dette som svar på min skriftlige forespørgsel herom ved brev af 17.2., som igen refererer til et brev fra B.H. fra 2012, hvori man opfordrer mig til at kontakte hospitalet med henblik på en operation.

Dette sidste brev (naturligvis) som det indtil da seneste led i den kæde af aktiviteter, som begyndte med en indkaldelse til operation i september 2011, en op. som jeg dog måtte udsætte til marts 2012. Som igen af forskellige årsager måtte udsættes (forløbet kan tildels følges på https://blocnotesimma.wordpress.com/2012/02/28/operation-eller-mission samt www.imma.smartlog.dk/5000-sorry-souls–1–forts-ttelse–post410680 ).

Der synes således foranlediget at være både behov for og forhåbentlig også tid til påny at forsøge at lave en status i omhandlede hospitalssag. Idag må jeg dog nøjes med at konstatere

– at jeg ikke er blevet opereret, og at skylden herfor må lægges dels på egne og dels på hospitalets dispositioner

– at jeg endnu efter godt og vel 2 år ikke har fået den ringeste forklaring eller afklaring  på – endsige et skriftligt svar – på den udførlige, skriftlige klage over visse foruroligende misligheder, som jeg blev udsat for i forb. med helbredsundersøgelserne på hospitalet i maj md. 2011. Uregelmæssigheder, som en sygeplejerske i en telefonopringning har bekræftet også faktisk er overtrædelser af hospitalets regler (jf. ovennævnte links).

Det forekommer mig, at det pågældende hospital umiddelbart synes at have en hang til at besvare (seriøse) skriftlige henvendelser med telefonopringninger fra det underordnede, administrative personale. Jeg mener det måske bør overvejes, om der ikke her skimtes en linje af forsøg på manipulation?

I så fald måtte man, som idet hele taget når ansvarlige organer ikke svarer seriøst på en seriøs, skriftlig henvendelse/klage, måske let få den tanke, at hospitalet kunne have et ønske om at skjule visse forhold og misligheder? Resp. at afskærme visse personer fra dagens lys?

Nogle af disse forhold og ramifikationer vil jeg derfor beklageligvis (beklageligvis, fordi jeg meget hellere i stedet ville færdes ude i naturen med mine kameraer!) være nødt til at tage op igen og søge i muligt omfang at afdække og analysere mest muligt udførligt i et eller flere kommende blogindlæg. Jeg må som sagt idag nøjes med at konstatere, at hospitalet ikke mere ønsker at tale med mig om sagen, resp. foretage en nødvendig rutineoperation (lyskebrok er efter det oplyste den hyppigste operation i både f.eks. Danmark, Sverige og Tyskland (med så vidt jeg husker hhv. ca. 10.000, 20.000 og 200.000 operationer p.a.).

Mindre nøgterne hjerner kunne sikkert let tabe sagens kerne af syne: At det i al sin enkelthed drejer sig om, hvorvidt Bispebjerg Hospital mener sig i stand til at foretage en rutineop. på en for publikum (såvel som dem selv!) betryggende måde, og havde hospitalet fastholdt sit tilbud fra 2012 om operation, så tror jeg forresten at turde antage, at megen ulejlighed og ressourcespild ville kunne undgåes.

Jeg husker, at jeg i 1950’erne blev opereret for lyskebrok (i modsat side) på Thisted Sygehus. Det var man dengang i stand til at håndtere let og “smertefrit”. Men meget er forandret siden da, frem for alt er der vistnok blevet meget mere “bananrepublik” næsten overalt i samfundet? Er det ikke netop en af bananrepublikkens karakteristika, at små, enkle rutinesager bliver gjort absurd komplicerede og ressourcekrævende?

Om der findes overordnede instanser i sygehusvæsenet/regioner/styrelser man kan henvende sig til om uforklarlige resp. uforklarede misligheder må også undersøges.

Herunder må hele spørgsmålet om de mange uforklarede (“utilsigtede”) dødsfald på (danske) hospitaler søges inddraget. På dette i forvejen mystiske område breder mystikken sig forøvrigt på det seneste tilsyneladende næsten “eksponentielt”, idet Selskabet for Patientsikkerhed for nyligt har revideret det hidtidige (2008/9) tal på 5000 dødsfald p.a. ned til omtrent en tredjedel heraf!! (Så vidt jeg p.t. er underrettet uden nærmere forklaring, jf. iøvrigt http://imma.smartlog.dk/kill-the-canary/)

Det måske vigtigste spørgsmål (mest fordi ingen anden tør røre ved dét spørgsmål) bliver dog tænkeligt, hvorvidt der på vore hospitaler udover en meget stor merhed af hårdtarbejdende og hæderlige læger, sygeplejersker og administration findes en lille, men aktiv undergrund, et lille parallelunivers om jeg så må sige, hvor der gælder helt andre loge-lignende normer end i den store, synlige del af hospitalerne? Har f.eks. Mossad et lille, men allestedsnærværende og hyperaktivt netværk af sajanim, som i det skjulte udfører uvenlige resp. ligefrem maliciøse handlinger på vegne af deres opdraggivere? (Se evt. videre om sajanim i https://blocnotesimma.wordpress.com/2013/07/25/kill-the-canary/ ).

Endvidere må spørgsmålet om medicinalindustriens indflydelse på vore læger og hospitaler tænkeligt inddrages i analysen. F.eks. hvor mange af de 5000 (resp. ca. 1700) dødeligt forulykkede patienter p.a., der evt. dør som følge af mangelfundt kontrollerede medicinforsøg? (jf. f.eks. https://blocnotesimma.wordpress.com/2013/07/25/graesk-og-latin-1-del/ samt https://blocnotesimma.wordpress.com/2011/08/03/sensommer ).

Jf. iøvrigt en kendt redaktørs herhen hørende oplevelser på http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2013/10/25/115820.htm                        

Men før jeg kaster mig ud i en træls analyse af hele denne rodebutik, må jeg koble lidt af. Og findes der nogen bedre afstresning end et smil over en humoreske? I et snarligt indlæg følger derfor et nyt afsnit af vor lille serie af humoresker, burlesker eller “satiriske stiløvelser”? Samt tillige inden længe en reportage fra en spadseretur ned gennem Fiolstræde og fra Helligåndshuset.

 

                           ————————–

 

Om byfornyelsen: https://blocnotesimma.wordpress.com/2013/07/25/byfornyelse-og-horingssvar/

Nogle div. links:

www.zerohedge.com/news/2014-03-02/horrific-knife-attack-china-leaves-33-dead-130-injured

www.lewrockwell.com/2014/01/john-w-whitehead/life-in-the-electronic-concentration-camp/

www.washingtonsblog.com/2014/01/jp-morgan-pays-2-billion-avoid-madoff-ponzi-investigation.html

http://aangirfan.blogspot.com/2010/02/mossads-murderous-activities-in-austria.html

http://aangirfan.blogspot.com/2010/08/classic-mossad-blackmail.html

http://aangirfan.blogspot.com/2011/02/mossad-child-sex-ring.html

http://aangirfan.blogspot.com/2011/11/famous-dane-and-dead-children-du-har.html

http://aangirfan.blogspot.com/2013/11/cia-financed-mall-attackers.html  (Storm!)

http://aangirfan.blogspot.com/2013/06/mossad-controls-islamists.html

http://aangirfan.blogspot.com/2013/08/rothschild-wealth.html

http://aangirfan.blogspot.com/2013/03/mossad-and-cia-control-of-australia.html

http://aangirfan.blogspot.com/2013/06/yuri-geller-and-mossad-cia-mind-control.html

http://aangirfan.blogspot.com/2014/03/what-links-michael-jackson-jimmy-savile.html

http://aangirfan.blogspot.com/2006/11/links.html  
http://www.spiegel.de/politik/deutschland/krim-krise-jakob-augstein-ueber-das-versagen-der-westlichen-diplomatie-a-956573.html

                          ————————

 

Posteres tillige på http://imma.smartlog.dk

 

  

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.