Nyheder eller ikke?

(29.3.2014) I nat drømte jeg, at mossad-goons igen var blevet eller ville blive pudset på mig. Årsag: Formodentlig, at man ikke synes om de nyhedssites, som jeg besøger på internettet.

Det ligger sådan, at jeg nu i nogen tid har følt mig langt hen ad vejen forhindret i at pleje min store interesse for naturfotografering med gamle kameraer. D.v.s. indtil jeg måtte blive opereret for min fremskredne lyskebrok mener jeg ikke at burde cykle eller vandre omkring med en større oppakning af pladekamera og stativ m.m. i længere tid, for at broken ikke skal blive endnu større.

Så indtil videre har jeg måttet akceptere fortrinsvis at pleje andre interesser, herunder mine bøger og nyheder på nettet.

Med hensyn til nyheder på internettet, så må jeg erkende, at jeg stort set er holdt op med at læse mainstream sites for så vidt angår de store udenrigsspørgsmål i tiden. Blandt de seneste f.eks. statskuppet i Ukraine, Krims løsrivelse, Malaysian Airlines flight MH370, Syrien, Iran, Fukushima, plutonium-udslippet i New Mexico, ny NATO generalsekretær m.m.

Disse og lignende nyheder – som in parantets bemærket måske for størsteparten omhandler pontentionelle “extinction events”, såfremt de håndteres forkert? – dækkes, om overhovedet, regelmæssigt så overfladisk af vore mainstream nyhedssites, at Guderne vistnok må forbarme sig? I modsætning til den danske trykte presses undertiden fremragnde, kritiske og dybdeborende dækning af indenrigs problemer (hvor BT og EB som sædvanligt vistnok holder faklen højest?).

Men internettet giver indtil videre (d.v.s. indtil videregående censur bliver almindelig) muligheder for at få en mere alsidig orientering vedr. det udenrigske, og der er tænkeligt mange hundrede sites og blogs, som kan være relevante. (Jeg skimmer for tiden mest http://www.zerohedge.com , http://www.washingtonsblog.com , http://www.full-spectrum-dominance.com , http://www.lewrockwell.com , http://www.redicecreations.com , http://aangirfan.blogspot.com , http://www.globalresearch.ca , http://www.voltairenet.org , http://www.alternet.org samt http://www.spiegel.de . Herudover kigger jeg også på nogle få danske og udenlandske mainstream nyhedssites).

Det er naturligvis kedeligt, at Mossad og co. ikke synes om denne min alternative beskæftigelse. De’herrer (i samarbejde med PET/CIA/NSA?) følger omhyggeligt, time for time og minut for minut, med i hvad jeg læser og skriver samt gemmer af links og sider. Havde man undladt det, havde der jo ikke været noget problem, og problemerne er altså – også her – i realiteten skabt af overvågerne selv.

Jeg vil benytte anledningen til at fortælle lidt om et par clairvoyante drømme fra de senere år.

1. I april måned 2010 afholdt NATO en stor flådeøvelse “Brilliant Mariner” fortrinsvis i danske og nordjydske farvande. Det havde længe været aftalt med min onkel Peder, at jeg skulle besøge ham i nogle dage denne april på hans lille bondegård i det temmelig øde område ved Bulbjerg i Han Herred. Gården ligger nogle få hundrede meter fra Lund Fjord, måske en kilometers penge fra klitten og nogle få km fra Skagerak.

Nogle dage før jeg skulle rejse derop begyndte jeg at drømme om natlige faldskærms udspring af nogle få (1 eller 2) kommandosoldater i skov- og klitområderne umiddelbart omkring gården. Det fortsatte 2 eller 3 nætter, og følelsen var af uhygge og fare. Jeg besluttede derfor at finde et påskud til at blive hjemme.

Senere erfarede jeg ved at studere NATO’s hjemmeside, at nogle få luftfartøjer ikke var redegjort for i det offentliggjorte materiale. Jeg gættede dengang på, at det drejede sig om nogle polske helikoptere, som der var plads til på deres skibe, og hvis antal netop passede med de manglende luftfartøjer. Disse helikoptere har altså måske været “anonyme”?

Som bekendt havarerede et polsk fly med hele toppen af det polske forsvar, samt mange toppolitikere, d. 10.april 2011, d.v.s. tidsmæssigt i umiddlbar forb. med NATO øvelsen. I lighed med det for tiden nok som omtalte malaysiske fly MH370 er årsagen til styrtet ved Smolensk forøvrigt vistnok forblevet lidt af et mysterium?

2. For godt og vel en halv snes år siden inviterede en mig bekendt lidelsesfælle m.h.t. naturfotografi med gamle kameraer på en biltur til Hamburg for at besøge et af de dernede, ligesom andre steder i Europa, udbredte fotoloppemarkeder og -samlertræf, i Tyskland kaldt Fotobörsen.

Jeg ville indtil da aldrig selv have turdet køre i bil i eller til udlandet. Men jeg fandt så ud af, at det var der ikke så mange ben i. Tværtimod er bilisterne i (Nord)Tyskland vistnok mere hensynsfulde end vi typisk er i Danmark. Så da jeg nogle få år senere fik mulighed for at købe en lille, gammel og billig Mitzubishi benyttede jeg så undertiden muligheden for selv at køre til fototræf i Hamburg eller Berlin.

Det må være omkr. 6-8 år siden jeg havde planlagt den tur til Hamburg, som det her drejer sig om. Hvad der dengang aktuelt var oppe i forhold til Mossad og co. husker jeg ikke her umiddelbart og mine kalendernotater er p.t. pakket ned. Men jeg husker den drøm, som jeg her kort refererer, ganske tydeligt. Forøvrigt den første drøm af flere senere, hvor jeg ligeledes blev advaret mod at køre til udlandet. Drømmen her, som fandt sted 1 eller 2 nætter før turen, havde følgende indhold:

Jeg drømte, at en “gammel kone” stod inde i gården til min mors fødehjem, en lille bondegaard i Han Herred i Nordjylland. Stående lige uden for fordøren til stuehuset, gammel men slank omend noget foroverbøjet, og helt klædt i gammeldags sort tøj.

Hun vendte front direkte mod mig og sagde med indtrængende røst: “STOP! STOP!”.

Ikke andet og hendes ansigtstræk kunne jeg iøvrigt ikke skelne.

Jeg mente ikke at turde overhøre denne prisværdigt korte og klare opfordring til at blive hjemme, og aflyste turen.

Efterfølgende advarsler mod at køre sydpå, hvoraf der har været en håndfuld gennem årene, har som regel været lidt mere diskrete. Som oftest indeholdende en rød lygte i form af stoplys eller trafiklys. Den røde farve symboliserer i drømme vist næsten altid fare (medmindre i form af ild eller flammer, hvor fortolkningen vistnok er nærmest stik modsat. (Men elskov kan selvfølgelig også være farlig!)).

3. Næste levende billede, der forlods bemærket var MEGET levende, forårsagedes ligeledes af en invitation fra velbemeldte foto-ven. Jeg skulle besøge ham, incl. overnatning, i hans hjem på Langeland, hvor han dengang drev et større landbrug. Ligesom ovenfor kan jeg her og nu kun give en omtrentlig dato, idet mine noter er pakket ned, men det har vistnok været for godt 4 år siden.

Et par nætter før havde jeg en unægtelig ganske overordentlig foruroligende drøm. Eller rettere drømme, for jeg drømte og vågnede, drømte og vågnede vedvarende. Omend ikke hele natten, så dog måske i timevis?

Til sidste var jeg temmelig oprevet, “forstyrret” som vi siger i Jylland, og vistnok lidt chokeret. Drømmens indhold var i hovedtræk:

Jeg så og hørte en (eller flere) helikoptere lande ved min vens gård. Tildels ganske ugenert midt på græsplænen ved gården ved højlys dag.

Ud af en af dem kom flere kommandosoldat-typer med en båre (åbenbart til i påkommende tilfælde at transportere undertegnede ringhed på!). Den ene af navy-seal-typerne så jeg ganske tydeligt på klods hold, incl. hans ansigtstræk.

Han havde på sørøvermanér bundet et sort tørklæde om hovedet og sagde: “Nu har du holdt os for grin i 3 dage” (uger eller måneder, husker ikke enheden, blot at der blev brugt en urealistisk, “forkert” enhed).

Herefter vågnede jeg og var allerede da noget oprevet. Men jeg lagde mig til at sove igen, da jeg har et temmeligt godt sovehjerte, for dog kort tid efter at vogne “med helikoptere summende om hovedet” og springe ud af sengen, helt “rundt på gulvet”. Dette gentog sig 2 á 3 gange, indtil jeg ikke kunne sove længere.

Jeg var den morgen temmelig meget foruroliget, så meget at jeg meget mod min vilje måtte aflyse fotoudflugten til det smukke Langeland.

(Opdateret 3.4.2014. Posteres tillige på http://imma.smartlog.dk ).

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.